Så Gick Det Då

Säsongen 2005-2006

 

Säsongen 2005-2006 var den första som vi spelade i seriespel med poängräkning. Vi kom på en hedrande tredjeplats efter en direkt avgörande seriefinal mot Vidingsjö-1, som vi förlorade med 3-4.
Jimmie var den enda målvakten som höll nollan i någon av P93-serierna i Östergötland. Detta efter 12-0 mot Ledberg.

Match  

Resultat

IBK Succé  Solfjäderstaden  9-8
Vidingsjö MOIF 3 IBK Succé  6-6
IBK Succé  KFUM Linköping  6-4
Boxholms IBK  IBK Succé  4-7
IBK Succé  Ledbergs IF  7-3
Tomta IBK  IBK Succé  2-12
Vidingsjö MOIF 1 IBK Succé  5-6
Solfjäderstaden  IBK Succé  7-1
IBK Succé  Vidingsjö MOIF 3 7-6
KFUM Linköping  IBK Succé  5-12
IBK Succé  Boxholms IBK  3-5
Ledbergs IF  IBK Succé  0-12
IBK Succé  Tomta IBK  22-2
IBK Succé  Vidingsjö MOIF 1 3-4

Vi har haft träningar på fredagar i Skäggetorp och på tisdagar i Stångebro. Dessutom har vi börjat med löpträning på eftersäsongen i Rydsskogen

I trettonhelgen åkte vi tåg till Stockholm för att vara med i Stockholm Wintergames. Det blev en rolig och spännande resa med mycket innebandy. I turneringen gick vi vidare från gruppspelet, men fick stryk i kvarten av Älta, som sedan vann hela turneringen. En mycket bra insats och en rolig upplevelse för oss alla tror jag.
Kolla in bilderna.

Helgen den 1-2/4 avgjordes DM i Norrköping. Även här gick vi vidare från gruppspelet och ända till final. Men där blev det förlust mot Vidingsjö-3. Silver ska man ändå vara nöjd med.
Kolla in bucklan.

6-9/4 var det så dags för Linköping Floorball Games. Återigen vidare från gruppspelet och återigen en förlust mot Vidingsjö-3 i semin.

Sammanfattningsvis en mycket bra och rolig säsong. Jag tycker att vi spelar bra och har blivit ett mycket bra kompisgäng, vilket är minst lika viktigt.

/Håkan